Kararı Balgat Öveçler'deki seçim merkezinden takip eden Oğan'a tebrik telefonları yağdı. Oğan'ı olağanüstü tüzük kurultayı toplanması için imza vermeyen birçok il, ilçe başkanı ile belediye başkanının araması da dikkat çekti
Foto: SÖZCÜOğan, Mayıs ayında çağrı heyetinin olağanüstü tüzük kongresini toplayacağını belirterek, bu karar ile MHP'nin iktidara taşınacağını söyledi. Oğan, Genel Başkan seçildikten sonra ilk işinin parti binasına "Zafer konuşmaları için balkon yaptırmak olacağını'' da söyledi.
Genel Merkez'in mimarı Ahmet Vefik Alp ile de konuşarak balkon için izin alan Oğan, "AKP'nin seçim sonuçlarından sonra yaptığı balkon konuşmasını, bundan böyle MHP'nin zaferlerinde biz kendi balkonumuzda yapacağız" dedi.