Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dakika yaptığı açıklama ile yeni havalimanının isminin 'İstanbul Havalimanı' olduğunu söyledi. Yollarda yer alan tabelalarda ise İstanbul Yeni Havalimanı yazıyor. Öte yandan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın hizmete devam edeceğini açıkladı.

Fakat sosyal medyada dün akşamdan beri dolaşan bir tabela fotoğrafı dikkat çekiyor. İstanbul Yeni Havalimanı'nın girişinde İstanbul Havalimanı ibaresi yer alıyor.

Havalimanı'nın inşaatını yapan İGA yetkilileri yeni havalimanının ismine ilişkin sozcu.com.tr'nin sorularını yanıtsız bıraktı.

[old_news_related_template title="Bugün açılıyor! 7 maddede İstanbul Yeni Havalimanı" desc="Türkiye'nin en pahalı projesi olan üçüncü havalimanı bugün açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili bir soru işareti yok. İşte iş cinayetleri, tartışmalı yer seçimi ve devasa pistleriyle İstanbul Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gerekenler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/kule-dha-1_16_9_1540794855.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/ucuncu-havalimani-hakkinda-bilmeniz-gereken-6-sey-2704651/"]