Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ankara’da tarihi 2. Meclis binasında çekilen Kanal D CnnTürk ortak yayına katıldı. Seçim çalışmaları ve gündeme dair soruları yanıtlayan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin gündeme getirdiği 'telefonlarımız dinleniyor' iddiasına ilginç bir yanıt verdi. Erdoğan iddialar için  'Türkiye'de telefonu en çok dinlenen benim. Bu FETÖ takımı burada olduğu dönemden tutun yabancı istihbaratlara kar hepsi dinliyor.' dedi.

HEPİMİZİ DİNLİYORLAR


Geçtiğimiz günlerde emek ve meslek örgütleri yöneticileriyle bir araya gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bütün parti yöneticilerinin telefonlarının dinlendiğini ifade etmişti. "Bir istibdat dönemi yaşıyoruz. Hepinizin cep telefonları dinleniyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Hepimizin normal telefonları da dinleniyor. En başta benimki ve benim partili arkadaşlarımın. Bütün parti yöneticilerinin telefonları dinleniyor. Bir istihbarat devletine dönmüş durumdayız. Bunu diktatörler yapar. Özgüveni olmayan, diktatörler yapar. Diktatörler bir ülkeyi barış içinde yönetemez" diye konuşmuştu.

ERDOĞAN NEREDEN BİLİYOR?


Katıldığı bir televizyon programında Erdoğan'nın 'annesi de İnce'nin sözlerinden rahatsız' ifadeleri hatırlatılan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise, "Bu kadar yalancı olan bir Erdoğan’dan ne beklersin? Annemle görüşmüş mü ki? Annemin rahatsız olduğunu nereden biliyor? Telefonlarımı mı dinledi? Yalancının dik alası. Bu laf mı şimdi yani? Annemle konuştun mu da rahatsız olduğunu biliyorsun? Rizeli olmak dışında ikinizin ortak bir yanı mı var? Yalan söylüyor düpedüz." diye konuşmuştu