Bilecik Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Semih Şahin, son olarak belediye meclis salonunun tavanına Atatürk silüeti yerleştirtti.



Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki Belediye Meclisi toplantı salonunun tavanına asılan Atatürk portresi, vatandaşların da beğenisini topladı.

[old_news_related_template title="Semih Şahin: Kentte müthiş bir korku imparatorluğu yaratılmış" desc="15 yıl sonra Bilecik’te CHP’ye seçim kazandıran Şahin, kendisinden önceki dönemi böyle anlattı ve ekledi: AKP’ye üye olmayan iş bulamıyordu. Sosyal medyada benim paylaşımımı beğenen belediye çalışanı işten atıldı. Seçim sürecinde hep ‘Umut korkuyu yenecek’ dedim, öyle de oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/16/iecrop/bilecik-487_16_9_1555402286.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/semih-sahin-kentte-muthis-bir-korku-imparatorlugu-yaratilmis-4442528/"]

Şahin’in göreve geldikten sonraki ilk icraatı belediye binasındaki ‘Saray’ kelimesini kaldırıp T.C. ibaresini koymak olmuştu. Ardından da belediye binasındaki Osmanlı figürlerini sildirtmişti. Binaya dev Atatürk portresi astırmıştı.