Galatasaray Benfica hangi kanalda gün boyunca en merak edilen konulardan oldu. Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Benfica maçı sonucu sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Galatasaray Benfica maçı saat kaçta? İşte, Galatasaray Benfica maçı 11'i ve detayları...

GALATASARAY BENFİCA SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Portekiz takımı Benfica'yı ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk karşılaşması kapsamında oynanacak olan bu mücadele 14 Şubat Perşembe günü 20.55'te Bein Sports HD1 ekranlarında olacak.



GALATASARAY BENFİCA İLK 11

Galatasaray: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne.

Benfica: Vlachodimos, Corchia, Ruben Dias, Ferreira, Ribeiro, Salvio, Fernandes, Florentino, Cervi, Joao Felix, Seferovic.



BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile Benfica arasında oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün 20.55'te, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile Portekiz temsilcisi Benfica arasında oynanacak futbol müsabakası sebebiyle alınan emniyet tedbirleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bu kapsamda, saat 16.00'dan itibaren güney yan yolda bulunan İSPARK otopark alanı dolana kadar, TEM kuzey yan yoldan güney yan yola dönüş varyantı araç trafiğine açık olacak. Otopark dolduktan sonra dönüş varyantı araç trafiğine kapatılacak ve alternatif olarak sürücüler, TEM kuzey yan yol Okmeydanı dönüşleri-TEM güney yan yol bağlantı yolunu kullanacak.

Maç başladığında TEM kuzey yan yolu araç trafiğine kapatılacak, TEM kuzeye doğrudan ve TEM kuzeyden güney varyantına akım verilecek. TEM kuzey yan yol araç trafiği kesildiği zaman TEM kuzeyden güneye bağlantı varyantı araç trafiğine açılacak.

 

TERİM: "BENFİCA PORTO'DAN DAHA İYİ BİR TAKIM"

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında bugün Portekiz’in Benfica takımını ağırlayacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Brezilyalı oyuncu Fernando ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Benfica’nın Porto’dan daha iyi durumda olduğunu söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "İki Porto maçı bizim Şampiyonlar Ligi’ndeki önemli maçlardı. Çok fazla pozisyonlar bulduğumuz, penaltı kaçırdığımız maçlar. O iki maçı dışarıda seyretseniz kaybetmeniz mümkün değil. O performansı sergilersek tur için daha avantajlı oluruz. Benfica şu anda Porto’dan daha iyi bir durumda. Biz Porto performanslarını sergilersek tur için rahat bir şekilde ümitlenebiliriz" dedi.

SEFEROVIC: GALATASARAY’A BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ

İsviçreli futbolcu Haris Seferovic ise şu ifadeleri kullandı: "Perşembe akşamı iyi bir skor bekliyoruz. Ateşli bir atmosfer olacak ama kendimize güveniyoruz. İyi bir formumuz var. Galatasaray’a büyük saygı duyuyoruz. İyi bir oyun ortaya koyacağız. Zor bir maç olacak. Buraya kazanmak için geldik. En iyi performansımızı sergileyerek burada kazanmak istiyoruz. Karşımızda da bizim gibi düşünen bir takım var. Bu yüzden büyük bir maç olacak. İyi bir maç bizi bekliyor. Şimdilik sadece bu eşleşmeyi düşünüyoruz."