Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bugün ekonomide yeni dönemin yol haritasını belirlemek için bir zirve gerçekleştirildi.

Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel katıldı.

Bakan Elvan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Bakanlarımızla ekonominin genel görünümünü ve önümüzdeki dönemin reform gündemini değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik" dedi.

[old_news_related_template title="Ekonomist Yeşilada: Ekonomide çöküntü, kurda şok riski var" desc="Pandeminin gölgesinde geçeceği belli olan 2021’de Türkiye için iki kritik dönem olduğunu belirten ekonomist Atilla Yeşilada, ilk kritik tarihin Biden etkisinin netleşeceği 1. çeyrek sonu, ikinci kritik tarihin ise pandeminin turizme etkisinin ortaya çıkacağı 3’üncü çeyreğin ilk günleri olduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/30/iecrop/icerde_16_9_1609325262.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/ekonomist-yesilada-ekonomide-cokuntu-kurda-sok-riski-var-6189721/"]