Çarşamba akşamı Serik ilçesi Boğazkent turizm merkezinde Nadir Salifov isimli Azeri suç örgütü lideri, birlikte yemek yediği yakın arkadaşı ve koruması tarafından silahla başından tek kurşunla vuruldu. Kanlar içinde yere yığılan Salifov olay yerinde hayatını kaybetti.

YAKIN KORUMASI VE ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Mafya lideri Salifov'u vuran Khayn Zeyralov ve şoförü Amır Hamidli, Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara karayolunda yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Zırhlı araca bindirilen Khayn Zeyralov ve Amır Hamidli  polis araçlarının eşliğinde getirildiği Serik Adliyesinde çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE KAYDA ALMIŞ

Olayın ardından Nadir Salifov'un öldürülmeden önce Khayn Zeyralov tarafından kayda alınan görüntüleri ortaya çıktı. Kayda alınan son görüntülerde Salifov önde yürürken arkasından gelen Khayn Zeyralov'un önce Sailov'u, ardından da kendini çektiği anlar bulunuyor. (İHA)


[old_news_related_template title="Ünlü mafya lideri Lotu Quli lakaplı Nadir Salifov Antalya'da öldürüldü" desc="Azeri suç örgütü elebaşı Lotu Quli (Guli) lakaplı Nadir Salifov, Antalya'da bir otelde yemek yerken, arkadaşı tarafından başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Kaçan cinayet şüphelisi ise Denizli- Antalya karayolunda yakalandı. Salifov'u öldürme hazırlığı içinde olduğu iddia edilen Rus mafyasına 2 Şubat'ta operasyon düzenlenmişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/20/iecrop/salifovdhaaa_16_9_1597906339.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-azeri-suc-orgutu-elebasi-nadir-salifov-antalyada-olduruldu-5996891/"]

[old_news_related_template title="Azeri suç örgütü elebaşını öldüren arkadaşı: Sevmediğim için yaptım" desc="Azeri suç örgütü elebaşı Nadir Salifov'u, Antalya'da bir otelde yemek yerken öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan yakın koruması Khayn Zeyralov ile şoförü Amır Hamidli, emniyetteki işlemlerinin ardından Serik Adliyesi'ne sevk edildi. Zeyralov'un ilk ifadesi ortaya çıktı. Salifov ile birlikte büyüdüklerini anlatan Zeyralov'un 'Kendisini hiç sevmiyordum. Birlikte yaşadık, birlikte büyüdük. Kendisinin korumalığını yaptım, yıllarca katlandım.  Sevmeye sevmeye bu işi yapmıştım. Sevmediğim için de öldürdüm' dediği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/21/iecrop/detay-kopya-13_16_9_1598010428.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/azeri-suc-orgutu-elebasini-olduren-en-yakin-arkadasi-sevmedigim-icin-yaptim-5999849/"]