Kilis Kent Konseyi Başkanı Fikret Oğuztürk, sosyal medya hesabından CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çirkin paylaşımlarda bulununca, Facebook erişim engeli getirdi.

Oğuztürk, bu karikatürü paylaştı.


Oğuztürk, paylaşımında Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yerleştirildiği bir karikatüre yer verdi. Kılıçdaroğlu’nun konuşma balonunda “40 yıllık CHP’liyim, hiç yalan söylemedim” yazarken, hayat kadının konuşma balonunda ise “40 yıllık fahişeyim, hala bakireyim” ifadesi yer aldı.



Oğuztürk, “Bu ülkede CHP varken, Yunan’a, Ermeni’ye, İsrail’e, ABD’ye, Rus’a, Fransız’a, Alman’a hacet yoktur” paylaşımında da bulundu. Diğer paylaşımlarında da “CHP’nin kadın hakları anlayışı: kadınların taciz ve tecavüze uğrama hakkı vardır. Ke/Mal; cep doldurmak, yolsuzluk bizim kitabımızda yoktur, demiş. Sizin kitabınız var mı ki ?” dedi.

Fikret Oğuztürk


GÖRÜŞÜNÜ BEYAN ETMİŞ

SÖZCÜ’ye konuşan Oğuztürk “Ben görüşümü beyan ettim” dedi ve şunları söyledi: “Biraz ağır kaçmış olabilirler. Aslında ben birlikten beraberlikten yanayım. Ama CHP’nin dış politika yaklaşımları beni rencide ediyor. Ben bu ülkeyi düşünmek zorundayım. Politikalarını hazmedemiyorum.”