CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz şunları söyledi:

*İddia Meclis'te bu hafta içinde basın toplantısı yapan CHP Milletvekillerinden birinin virüse yakalandığı biçiminde ortaya atılmış.

*Ben de önceki gün toplantı düzenlemiştim. Zonguldak'ta 12 vaka olduğunu, tanı kiti bulunmadığını ve örneklerin Bolu ve Ankara'ya gönderilip, vakit kaybedildiğini söyledim.

*Bugün de Zonguldak Valiliği 22 vaka olduğunu açıkladı. İlk kez bir ilde kaç vaka olduğu ortaya çıktı.

*Herhalde bu konuyla çok ilgilendiğim için bir iddia ortaya atıp beni hedef aldılar. Ama gayet iyiyim, hiç bir sağlık problemim yok.

[old_news_related_template title="Corona testi pozitif çıkan CHP'li eski vekil Türkiye'ye seslendi" desc="Corona virüsü testi pozitif çıkan CHP 24. dönem milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, sosyal medya videosu ile sevdiklerine ve yurttaşlara seslendi. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Öğüt, 'Evde kalmak bu hastalığın en büyük ilacı. Evde kalın, Evde kalın! Evde kalın!' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/27/iecrop/chp_16_9_1585290496.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/corona-testi-pozitif-cikan-chpli-eski-vekil-turkiyeye-seslendi-5706377/"]