Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz'un yıl dönümleri için bir mesaj paylaştı.

"Malazgirt Zaferi'yle bu topraklara geldik. Büyük Taarruz'la da bu topraklardan 'gitmiyoruz' dedik" ifadelerine yer veren Davutoğlu, "Bu toprakları bizlere vatan kılan, vatanımızı canları pahasına koruyan başta Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları rahmetle, minnetle anıyorum" dedi.

[old_news_related_template title="MSB'den Malazgirt ve Büyük Taarruz paylaşımı" desc="Milli Savunma Bakanlığı, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz'un yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı videoda, Türklere Anadolu'nun kapısını açan Malazgirt Zaferi'nden 851 yıl sonra aynı gün başlayan Büyük Taarruz için, 'Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletiyle birlikte yazacağı kahramanlık destanıyla Anadolu'nun ebediyen Türk yurdu olarak kalacağının mührünü vuruyordu yedi düvelin zihnine. Geçen zaman çok şeyi değiştirse de değişmeyen şeyler de vardır. Bu ülke evlatlarının vatanlarına duydukları aşk ve bu aşk için yüzyıllar öncesinden gelen inanç' ifadelerine yer verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/26/iecrop/msb-malazgirt-foto-sozcu_16_9_1598447240.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/msbden-malazgirt-ve-buyuk-taarruz-paylasimi-6008361/"]