MİT'in Ukrayna'da olduğunu belirlediği ve düzenlediği yurt dışı operasyonuyla gözaltına aldığı İsa Özer, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

TUTUKLANDI

Bakırköy Adalet Sarayı'nda Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Doğubayazıt savcısına ifade veren Özer, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Doğubayazıt Sulh Ceza Hakimliği de SEGBİS aracılığıyla İsa Özer'i "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutukladı.

[custom_content title="TERÖR ÖRGÜTÜNE 1996 YILINDA KATILMIŞ" desc=" PKK/KCK'ya 1996'da katıldığı tespit edilen İsa Özer'in, Romanya'da PKK yanlısı bir dernek üyesi olduğu ve Türk vatandaşlarından zorla para aldığı gerekçesiyle bir süre tutuklandığı, cezaevinden çıktıktan sonra da sınır dışı edildiği belirlenmişti. Çalışma başlatan MİT, PKK/KCK üyesi İsa Özer'in terör faaliyetlerini Ukrayna'da sürdürdüğünü belirlemişti. Odesa'da olduğu tespit edilen Özer, düzenlenen operasyon ile gözaltına alınarak özel yöntemlerle Türkiye'ye getirilmişti."]

[old_news_related_template title="Terör örgütüne darbe! MİT yakaladı, Türkiye'ye getirdi" desc="Ukrayna'da bulunan PKK/KCK terör örgütü üyesi İsa Özer, MİT'in yurtdışı operasyonu ile Türkiye'ye getirildi. Doğubayazıt Sulh Ceza Hakimliği'nin hakkında kırmızı bülten çıkarma çalışmaları yürüttüğü Özer'in, çok sayıda davasının olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/10/iecrop/pkk-iha_16_9_1599773352.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/teror-orgutune-buyuk-darbe-mit-yakaladi-turkiyeye-getirdi-6032221/"]