Olay, Topucak Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Osman B., caddede yürüdüğü sırada İsmet G. ve ağabeyi Murat G. ile 'yan bakma' nedeniyle tartışmaya başladı.

AYNI HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine bıçakla saldırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kardeş, otomobilleriyle Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Kalçasından yaralanan Osman B. de gelen ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.

YUMRUKLU SALDIRIYA UĞRADI

Osman B., sedye ile acil servise taşındığı sırada İsmet-Murat G. kardeşlerin yumruklu saldırısına uğradı. Arbede sırasında devrilen sedyeden düşen Osman B., polis ve güvenlik görevlilerince saldırganların elinden kurtarıldı. Ardından da özel bir hastaneye sevk edildi.

Hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınan kardeşler, adliyeye sevk edildi. İkilinin ifadelerinde, Osman B.’yi kendilerine yan baktığı için dövdüklerini söyledikleri öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da kürtaj yapan kaçak hastaneye baskın!" desc="İstanbul polisi Esenyurt'ta kürtaj yapan kaçak bir hastaneye baskın düzenledi. Hastanede hastalardan alınan tahlillerin buzdolabında saklandığı, numunelerin yanında dondurma bulunması da dikkat çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/17/iecrop/fotodha.hastane_16_9_1592382558.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-kurtaj-yapan-kacak-hastaneye-baskin-5879118/"]