Otobüs ve metrobüs duraklarında bekleyen az sayıdaki vatandaş dikkat çekti. Ayvansaray'da metrobüs durakları ve otobüs durakları da işe giden ve işten dönen memurların dışında bomboştu.
(FOTO:İHA)İstanbul’un kalabalık noktaları, Beşiktaş, Dolmabahçe, Taksim ve Barbaros Bulvarı, Bağdat Caddesi de tarihi görüntülere sahne oldu.
ANKARA'DA SON DURUM
Başkent Ankara'da da benzer görüntüler ortaya çıktı... Kentin Konya, İstanbul, Samsun ve Eskişehir yollarında çok az sayıda araç görüldü.
(FOTO:DHA)Polis ekipleri de araçlarıyla trafiğe çıkanlara yönelik denetim gerçekleştirdi.
Sürücü ve yolcuların izin belgelerini kontrol eden ekipler, yasağı ihlal edenler hakkında cezai işlem uyguladı.
(FOTO:İHA)BURSA'DA SOKAKLAR MARTILARDA
Bursa'nın trafiği en yoğun olduğu bölgelerinde kimse kalmazken sokak ve caddeler hayvanlara kaldı.
Az sayıda aracın geçtiği Çekirge Caddesi, vatandaşlar evlerinden çıkamayınca martılara kaldı.
GAZİANTEP
Gaziantep'in sokak ve caddelerinin bomboş olduğu gözlendi. Kentin en işlek cadde ve meydanlarI boş kaldı.
Polis ekipleri, kentin önemli kavşak ve yollarında kontrollerine devam ederken, dışarıda olan bazı sürücüleri de durdurup, izin belgesi kontrolü yaptı.
(FOTO:DHA)Sokağa çıkma yasağı bu gece saat 00.00’da sona erecek.