AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğu grup toplantısında ilginç bir olay yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili videonun barkovizyona yansıtılmasından saniyeler önce oluşan sessizliği fırsat bilen bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Vatandaş, "Sayın Cumhurbaşkanım... 15 Temmuz'a katıldım diye beni işimden gücümden ettiler. Çoluğum çocuğum aç. Bana yardım edin. Mahkeme kararını tanıyın" dedi.

Salondaki bir görevli vatandaşın yanına gittiği sırada kameranın açısı değişti ve Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili video barkovizyona yansıtıldı.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan, flaş İdlib açılaması: Rejim güçlerini her yerde vururuz" desc="Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin gerçekleştirdiği 2 hain saldırı sonucu toplamda 13 şehit vermemizin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP grup toplantısında, bölgede atılacak adımları açıkladı. Erdoğan, 'Askerlerimize zarar gelmesi halinde bugünden itibaren İdlib ile Soçi muhtırası sınırları ile bağlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum' diye konuştu. 'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışmalarına yanıt veren Erdoğan, ''FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/12/iecrop/cumhurbaskani-erdogan-rejimin-saldirisi-suriyede-yeni-donemin-miladidir_6121_dhaphoto3_16_9_1580906755_16_9_1581499516.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/cumhurbaskani-erdogan-idlibde-atilacak-adimlari-acikliyor-5620240/"]