Eski ABD Başkanı Donald Trump, ocak ayında olaylı bir seçim sürecinin ardından görevi Joe Biden'a devretse de, uluslararası medyanından gündeminden düşmüyor.

Trump'ın gerek ekibinden gerekse yakın çevresindeki kişiler eski başkanla ilgili çarpıcı itiraflarda bulunuyor. O isimler arasına son olarak Trump döneminde Beyaz Saray Sözcüsü olarak görev yapan Stephanie Grisham katıldı.

'SONRA İKİMİZ KONUŞACAĞIZ'

I’ll Take Your Questions Now (Şimdi Sorularınızı Alacağım) isimli bir kitap kaleme alan Grisham, Trump ve Beyaz Saray'da yaşananla ilgili detaylar paylaştı. Trump'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilişkisi her zaman merak konusu olurken, Grisham kitapta bununla ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Grisham, 2019 yılındaki G-20 zirvesinde Trump ve Putin arasında geçen konuşmayı aktardı. Trump'ın kamera karşısına çıkmadan önce Putin'i uyardığını öne süren Grisham, "Tamam, birkaç dakika boyunca sana biraz sert davranacağım. Ama bu sadece kameralar için. Sonra ikimiz konuşacağız. Anlıyorsun değil mi?" dediğini iddia etti.

[old_news_related_template title="Trump, başkanlık yetkilerinden vazgeçmemek için operasyona anestezi almadan girmiş" desc="Eski Beyaz Saray Basın Sözcüsü Stephanie Grisham tarafından yayımlanan yeni bir kitap, ABD Başkanı Donald Trump hakkında ilginç iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. Trump, kitapta yazılanların doğru olmadığını öne sürdü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/29/iecrop/472171-986848833_16_9_1632907895.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/trump-baskanlik-yetkilerinden-vazgecmemek-icin-operasyona-anestezi-almadan-girmis-6676930/"]