Dünyaca ünlü lüks giyim ve aksesuar markası Balenciaga'nın piyasaya sürdüğü yeni çantalar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiliz medyasının da sayfalarına taşıdığı çanta, Balenciaga tarafından bin 500 sterlin yani  17 bin 532 TL'ye satışa konuldu.

BÜYAKANNEMİN ÇANTASI

Pazar çantası olarak tabir edilen alışveriş çantalarına benzetilen çantanın ön yüzünde Balenciaga logosu yer alıyor. Mavi, beyaz ve kırmızı kareli çantanın dana derisi olduğu belirtiliyor.

Balenciaga, İtalya'da üretilen çantanın fiyatından dolayı sosyal medyada alay konusu oldu. Birçok kullanıcı, evlerinden benzer poşetlerin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarına yükledi. Bir Twitter kullanıcısı, "Bu, büyükannemin sahile giderken yemeğimizi taşıdığı çantaya benziyor" diyerek çantayla ilgili yorumunu dile getirirken, bir diğeri de "Bunu ben doğmadan önce kullanıyorlardı" sözleriyle çantanın fiyatına atıfta bulundu.



Daha önce, yine Balenciaga tarafından tanıtılan sarı bir ceket 2 bin 890 sterlinlik fiyatıyla sosyal medya gündemine oturmuştu. Çoğu kullanıcı, ceketi, 'park görevlisi üniforması' veya 'sünger Bob'a benzetmişlerdi.

[old_news_related_template title="Koruması ipin ucunu kaçırdı... Jordan'ın 'çok kullanılmış' iç çamaşırı açık artırmada" desc="ABD'li basketbol efsanesi Michael Jordan'ın 'çokça kullanılmış' iç çamaşırı eski koruması tarafından açık artırmaya çıkarıldı. İç çamaşırı için başlangıç fiyatı 500 dolar. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/31/iecrop/jordan-boxer-lelands-auction_16_9_1630390866.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/korumasi-ipin-ucunu-kacirdi-jordanin-cok-kullanilmis-ic-camasiri-acik-artirmada-6622590/"]

[old_news_related_template title="Moda devinin defilesinde dolu yağdı" desc="İtalya’nın Venedik kentinde ünlü bir moda markasının açık havada gerçekleştirdiği defile sırasında meydana gelen dolu yağışı mankenleri ve konukları zor durumda bıraktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/01/iecrop/italya-iha_16_9_1630514350.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/son-moda/moda-devinin-defilesinde-dolu-yagdi/"]