Olay, Kaman ilçesi Bayramözü köyünde meydana gelmiş, Osman Ç.'den (25) haber alamayan yakınları, jandarmayı arayarak ihbarda bulunmuştu.

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, Osman Ç. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Vildan İ.'yi (24) toprağa gömülmüş halde ölü olarak bulmuştu. Jandarma ekipleri olayla ilgili aynı aileden H.İ., R.İ., R.İ., V.İ., K.İ., H.S., M.S. ve B.İ.'yi gözaltına almıştı.



"BEN YAPMADIM, PİŞMANIM"

Gözaltındaki 8 kişi, jandarma ekiplerinin soruşturmasını tamamlamasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışı, Vildan İ.’nin annesi "ben yapmadım, pişmanım" dedi.



RESMİ NİKAH KIYMIŞLAR

Öte yandan, vahşice katledilen ve çukura gömülen çiftin resmi nikah kıydıkları öğrenildi. Cenazesi defnedilen Osman Ç.'nin babası, "Gelinimizi de defnetmek istedik ancak kimliği değişmediği için teslim etmediler" dedi. İHA

[old_news_related_template title="Dehşet: Genç çift, toprağa gömülü bulundu" desc="Kırşehir’in Kaman ilçesinde yaşları 24 ve 25 olan genç çift, 1.5 metrelik toprağa gömülmüş halde ölü olarak bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/02/iecrop/cift_16_9_1609600056.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/dehset-genc-cift-topraga-gomulu-bulundu-6194393/"]