CHP lideri Kılıçdaroğlu, beraberinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve parti üyeleri ile birlikte Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Mozoleye çiçek bırakan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler saygı duruşunda bulundu. Çıkışta vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu, açıklama yapmadan Anıtkabir'den ayrıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarını dinledi" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, video konferans ile emeklilerin sorunlarını dinledi. Emekliler, 'Eskiden emekliler torunlarını görünce sevinirdi cebine harçlık koyacağım diye. Torunumuza harçlık veremeyecek duruma geldik. Bize bayramlarda verilen hediyeleri veremiyoruz. Gençken kurduğumuz hayalleri yaşayamıyoruz' diye yakındı. Kılıçdaroğlu ise 'Size sözüm söz; bu memlekete kesinlikle huzuru getireceğim. Bu memlekette hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bunları yapacağız, yapmak zorundayız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/15/iecrop/kilicdaroglu-sozcu-1_16_9_1621097307.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kemal-kilicdaroglu-emeklilerin-sorunlarini-dinledi-6433079/"]