Kurban Bayramı tatilinde şehir dışına çıkanların İstanbul'a dönüşleri sürüyor. 9 günlük tatilin ardından ilk mesai gününde 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluştu.

Memleketine gidenler eli boş dönmedi, yanlarında memleketlerinden erzak, koli ile İstanbul'a geldi.

Bayram tatili için İstanbul'a gelenler de otogarın yolunu tuttu. Tatillerini bayram sonrasına bırakanlar da gidiş bileti alarak peronları doldurdu.

Bayram tatilini Malatyaya geçiren Muzaffer Acır "Anneyi, babayı gördük, kardeşleri ziyaret ettik. Memleketten kayısı, elma o tür şeyler getirdim. Yolculuk iyi geçti, taksi bulursak eve gideceğiz" dedi.

[old_news_related_template title="Milli Park yoğunluk nedeniyle kapılarını kapattı" desc="Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Kalamaki Milli Parkı aşırı yoğunluk nedeniyle 14.00’dan itibaren araç girişlerine kapandı. Öğlen saatlerine kadar 3 bine yakın araçla giriş yapanlar ile toplu taşıma araçlarıyla gelenlerin sayısının 15 bine yaklaştığı öğrenildi. Milli Park normalleşmenin ilk hafta sonunda da benzer şekilde kapatılmıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/21/iecrop/milli-parklar-foto-sozcu_16_9_1626865420.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/milli-park-yogunluk-nedeniyle-kapilarini-kapatti-6549521/"]