Kuşadası’nda yaşayan 73 yaşındaki Hayati Ekicioğlu’na gitmediği Ödemiş’ten gelen trafik cezası ile şok oldu. Ödemiş Trafik Denetleme Büro Amirliği’nden gönderilen ve emniyet kemeri takmadığı için 144 lira para cezası yazıldığını öğrenen Ekicioğlu, Ödemiş’teki yetkililere ulaşmaya çalışarak, belirtilen tarihte Ödemişte olmadığını kanıtlamaya çalıştı ancak sonuç alamadı.

3 YIL ÖNCE GİTMİŞTİM

Ödemiş’e en son üç yıl önce gittiğini söyleyen Ekicioğlu, “Ceza 10 Ekim günü yazılmış. Ben o tarihte Kuşadası’ndaydım. Ödemişe gitmedim, otomobilimi de kimseye vermedim. Polis memurlarına bir hata olduğunu söyledim. Araştırıp bana döneceklerini söylediler. Ertesi gün ise yapacak bir şey olmadığını, hakkımı mahkemede arayabileceğimi söylediler. Benim mahkemelerle uğraşacak gücüm yok. Emekli aylığımı aldığımda bu cezayı ödemek zorundayım” dedi.


[old_news_related_template title="Hiç gitmediği illerden 4 trafik cezası geldi" desc="Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çiftçilik yapan 50 yaşındaki Sait Danış'a, hiç gitmediği İstanbul, Ankara, İzmir ve Aydın'dan 4 farklı trafik cezası geldi. Danış, 'İstanbul'a hayatında gitmemiş insanım. Traktörüm geçmediğim yollardan geçti gösteriliyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/29/iecrop/resim8_19021545_16_9_1635493904.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/hic-gitmedigi-illerden-4-trafik-cezasi-geldi-6736273/"]