Olay, Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, restoran işletmecisi Murat Karacan(42), 12 Ağustos 2021'de eğlenmek için bir bara gitti. Karacan burada barın girişindeki güvenlik görevlileriyle tartışama yaşadı. İddiaya göre, Murat Karacan tartışma sonrasında arkadaşıyla bara girdi. Ancak yaşanan tartışmayı tatlıya bağlamak için yeniden dışarıya çıktı.



YERDEN KALKAMADI

Karacan kapıya çıktığı sırada, ilk yaşanan tartışmada barın farklı bir bölümünde bulunan Fırat İ. de konuya dahil oldu. Barışmak için dışarıya çıkan Murat Karacan kendisini daha büyük bir tartışmanın içerisinde buldu. İddiaya göre tartışma anında Fırat İ., bir anda Murat Karacan'a yumruklarla saldırdı. Karacan aldığı darbeler karşısında yere yığıldı. Bir daha da yerden kalkamadı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Çevredekilerce yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Murat Karacan hemen hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Karacan'ın kafatası kemiği kırıldığı ve bir parçanın beynine saplandığı anlaşıldı. Doktorların müdahale ettiği Karacan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Fırat İ.nin olayın ardından polis tarafından gözaltına alındığı ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Taksim'deki kavgadan tepki çeken görüntüler! 'Çığlıklar sokağı inletti'" desc="Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 26 Temmuz'da çıkan kavgadan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde seyyar satıcı olduğu belirtilen kadına uygulanan şiddet tepkilere neden oldu. Görüntülerle ilgili Kaftancıoğlu ve İBB'den açıklama geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/14/iecrop/kadin_16_9_1628960194.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/taksimdeki-kavgadan-tepki-ceken-goruntuler-cigliklar-sokagi-inletti-6593471/"]