Halfeti İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede gerçekleşen otomobil hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin ilçeye girdikleri aracı tespit etti.

Ekipler, hırsızlık şüphelilerinin çaldıkları otomobile, başka bir aracın çalıntı plakasını taktıklarını belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ve Halfeti ile Bozova Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmada, zanlıların söz konusu aracı, çalıntı plakalarla kent merkezinde kullandıkları tespit edildi.

Düzenlenen operasyonla İ.B. ve M.Ö. gözaltına alındı. Çalınan araç ise sahibine teslim edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızlardan birinin tanınmamak için kafasına peluş taktırdığı görüldü.  (İHA)


[old_news_related_template title="'Beni güzel çekin' diyerek poz verdi" desc="Adana polisinin yaptığı operasyonda uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 14 zanlıdan biri olan kadın, basın mensuplarına “beni güzel çekin” diyerek poz verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/11/iecrop/torbaci-adana-foto-iha_16_9_1636613636.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/beni-guzel-cekin-diyerek-poz-verdi-6762076/"]