Tunceli'deki vaka sayındaki artışın ardından Vali Mehmet Ali Özkan, valiliğin sosyal medya hesabından uyarı mesajı paylaştı.

Dikkat edilmezse kırmızı kategoriye geçileceği uyarısında bulunan Vali Özkan, şu ifadeleri kullandı:

* Değerli hemşehrilerimiz, maalesef Sağlık Bakanlığımızın açıklamış olduğu haritada orta risk grubundan yüksek risk grubuna girdiğimiz görülmektedir.

* Vaka sayılarındaki artışımızın devam etmesi durumunda çok yüksek risk grubuna girmemiz kaçınılmazdır.

* Hep birlikte vaka sayılarındaki artışın önüne geçmezsek kısıtlama günlerine geri dönmemiz, iş yerlerimizin kapanması, çocuklarımızın okullarından ayrı kalması kaçınılmazdır.

* Kıymetli hemşehrilerimiz, Covid-19 illetini ancak birlikte yenebiliriz. Lütfen il dışı seyahatlerimizi erteleyelim.

* Yurt dışından ya da il dışından geldiyseniz kendimizi evde bir süre izole edelim. Buluşmaları güzel günlere erteleyelim. Aşı sıramız geldiğinde aşımızı olalım. DHA

[old_news_related_template title="Oğuz Kaan Salıcı'nın ailesi coronaya yakalandı" desc="CHP Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı'nın eşi Gülizar Salıcı ve iki çocuğu coronaya yakalandı. İlk testi negatif çıkan ve 9 gün süreyle karantinaya alınan Oğuz Kaan Salıcı'ya cuma günü bir test daha yapılacak. Durumlarının iyi olduğu belirtilen Salıcı’nın eşi ve çocukları sağlık kontrolü altında tutunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/16/iecrop/oguz-kaan-salici-foto-depo_16_9_1615903252.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/oguz-kaan-salicinin-ailesi-coronaya-yakalandi-6317352/"]