Reuters haber ajansı, görgü tanıklarına dayandırdığı ve son dakika olarak duyurduğu haberinde, Fransa'nın başkenti Paris'in merkezinden dumanlar yükseldiğini bildirdi.

Görgü tanıkları, Sen nehri kıyısından kara dumanlar yükseldiğini duyururken, bir otobüsün de alevler içerisinde yandığı bildirildi. Yapılan son açıklamada, yangının bir otobüsten dolayı başladığı ve çevredeki binalara sıçradığı kaydedildi.

 

Olayın, Saint Germain Bulvarı çevresinde meydana geldiği ve polisin bölgeyi kordona aldığı açıklandı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde yangının kontrol altına alındığı görülüyor.

Yangının neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmadı.

Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı da henüz bilinmiyor...

 

[old_news_related_template title="Uzmanlar Bruce Willis'in hastalığını anlattı: 'Depresyona girebilir'" desc="Hollywood, son günlerde ünlü oyuncu Bruce Willis'in muzdarip olduğu hastalık nedeniyle kariyerine son vermesini konuşuyor. Willis, bir beyin rahatsızlığı olan afazi nedeniyle zor günler yaşarken, uzmanlar da ünlü oyuncunun hastalığının detaylarını anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/31/iecrop/bruce_willis-depophotos_16_9_1648722640.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/uzmanlar-bruce-willisin-hastaligini-anlatti-depresyona-girebilir-7045328/"]

[old_news_related_template title="ABD'li yetkili: Rus birlikleri Kiev çevresinde yeniden konuşlanıyor" desc="İngiltere merkezli Reuters haber ajansına konuşan ABD'li üst düzey bir yetkili, Kiev ve çevresinden çıktıkları iddia edilen Rus birliklerin Belarus üzerinden yeniden bölgeye hareket ettiğini aktardı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/04/iecrop/indir-9_16_9_1649084022.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/abdli-yetkili-rus-birlikleri-kiev-cevresinde-yeniden-konuslaniyor-7053872/"]