Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettiğini Twitter hesabından duyurdu.



Bakan Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

* Türk milletinin evlatları arasında ırkçılık, kin, nefret ve düşmanlık tohumları ekmek ve halkın bir kesimini diğerine karşı kışkırtmak; hamakat veya akıl fukaralığı ya da gaflet değilse ihanettir.

* Dinimizin, kültürümüzün, medeniyetimizin ve tarihimizin reddettiği ve ecdadımıza asla bulaşmamış ve bulaştırılamamış ırkçılık hastalığını, hiç kimse aziz Türk milletinin evlatlarına bulaştırmayı başaramayacaktır.

* Türk milletinin birlik ve beraberliği, insanlarımız arasındaki kardeşlik hukuku; hem milletimizi hem de devletimizi güçlü kılan bitmez tükenmez hazinemizdir.

* Bu hazineyi korumak için her türlü tedbiri almak, devletimizin asli görevidir. Hiç kimse, bu hazinemize dokunamayacaktır.



[old_news_related_template title="AKP'den Süleyman Soylu açıklaması" desc="AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada “Devlet kurumlarına, İçişleri Bakanımıza ve İçişleri Bakanlığımıza dönük kasıtlı gerilim politikaları ve yürütülen iftira kampanyaları açık provokasyondur” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/06/iecrop/omer-celik-dha_16_9_1591200870_16_9_1651846411.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpden-suleyman-soylu-aciklamasi-7119233/"]