Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, corona testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

BTP lideri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti liderlerine teşekkür ederken bir tek BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı es geçti.

[old_news_related_template title="Babacan'dan Erdoğan'a AİHM eleştirisi" desc="DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 'AİHM ne demiş bizi ilgilendirmiyor' sözleri hakkında, 'Sayın Erdoğan’a soruyorum. AİHM onca yıldır bizim mahkemelerimize saygısızlık etmiyordu da şimdi mi ediyor? Eğer Türkiye AİHM’e en çok şikâyet edilen ülkeler listesinde başlardaysa, bunun sebebi de sizsiniz. Madem öyle, siz, kendiniz, niçin zamanında tam üç defa AİHM’e başvurdunuz?' diye sordu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/06/iecrop/8d6bb6a1-0bdd-4b35-a31c-3b46e6f6ef45_16_9_1644155701.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/babacandan-erdogana-aihm-elestirisi-6935491/"]