Muğla’nın Bodrum ilçesine sezonun ilk turistlerini getiren uçak 180 yolcusu ile Milas-Bodrum Havalimanı’na indi. Turistleri getiren uçak havalimanında su tankı ile karşılandı.

image small

Turistleri TAV Havalimanı Müdürü İclal Kayaoğlu ile yöneticiler karşıladı. Çiçek ve şekerlerle karşılanan turistler havalimanı çıkışında yöresel halk oyunları sergilendi.

image small

180 İNGİLİZ TURİST GELDİ

Karşılamada uçağın pilotu, personeli ve havalimanı yöneticileri birlikte pasta kesti. 180 İngiliz yolcu daha sonra acentelere ait otobüslerle Bodrum’da kalacakları otellere hareket etti.

image small

Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu “Havalimanımızda sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Pandemiye karşı yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunmak üzere paydaşlarımızla işbirliği içindeyiz. Bu sezon yolcu trafiğimizin geçen yıla göre artacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz” diye konuştu.

[old_news_related_template title="Güneşi gören sahile akın etti, deniz keyfi erken başladı" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç hafta süren soğuk ve yağışlı havanın ardından son iki gündür havaların aniden ısınması ile sahiller doldu taştı. Birçok kişi denizde yüzdü, piknik yapıp güneşlendi, erken gelen yaz havasının tadını çıkardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/27/iecrop/bodrum-1_16_9_1648391627.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/gunesi-goren-sahile-akin-etti-deniz-keyfi-erken-basladi-7037324/"]