Mersin’de Erdemli Belediyesi’ne ait kepçeye ısınmak üzere girerek içki içtiği öne sürülen 32 yaşındaki Mustafa Deveci, çalıştırdığı iş makinasıyla dehşet saçtı. Deveci, içkinin de etkisiyle iş makinasıyla önünde aldığı 3 aracı sürükleyerek büyük hasar verdi. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, araç sahipleri belediyeden şikâyetçi oldu.

OLAY ANI GÜVENLİK KEMARASINDA

Edinilen bilgiye göre olay, pazar günü akşam saatlerinde D-400 karayolu üzerinde bulunan Kargıpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Erdemli Belediyesi’nde operatör olarak görev yapan Hakan Yıldırım, mesai bitiminden sonra her zaman olduğu gibi iş makinasını ara sokağa park edip, üzerinde anahtarını unutup evine gitti.

Aynı mahallede yaşayan Mustafa Deveci de iddiaya göre park halinde anahtarı üzerinde bulunan kepçenin sürücü bölümüne girdi. Deveci, bira içtikten sonra kepçeyi çalıştırdı. Alkollün etkisinde olduğu ifade edilen Deveci, çalıştırdığı iş makinesiyle önünde park halindeki 3 aracı sürüklemeye başladı. Gürültü üzerine çevreden koşanlar kapısını açtıkları kepçeyi durdurdu. Olay nedeniyle büyük şok yaşayan Mustafa Deveci ise kepçeden indirilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye, yansırken, sürüklenen 3 araçta önemli derecede hasar meydana geldi.



ARAÇ SAHİPLERİ BELEDİYEDEN ŞİKÂYETÇİ OLDU

Meydana gelen olayla ilgili trafik polislerince tutanak tutulurken, 3 kişi kepçe ile sürüklenen araçlarında önemli derecede hasar oluştuğu için Erdemli Belediyesi’nden şikâyetçi oldu.

[old_news_related_template title="Alkollü sürücü, park halindeki 4 otomobile çarptı" desc="İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir sürücü otomobiliyle park halindeki 4 araca çarparak zarar verdi. Olay anı ise bir kişi tarafından görüntülenirken, sürücünün alkollü olduğu öne sürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/22/u.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/son-dakika-alkollu-surucu-park-halindeki-4-otomobile-carpti-7532567/"]