Seydişehir ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırdı. 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde kar yağışı ulaşıma aksamalara neden oldu.

Bunun üzerine Konya- Antalya kara yolunda Seydişehir'den itibaren TIR ve kamyon türü ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmedi.  Karayolları ekipleri Alacabel mevkisinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

EĞİTİME ARA VERİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Seydişehir'de yüz yüze eğitime de yarın ara verildi. Öğrenciler, uzaktan eğitim görecek. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak. (DHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da kar alarmı! İmamoğlu'ndan yeni açıklama" desc="İstanbul'da yarın başlaması beklenen yoğun kar yağışıyla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da açıklamalarda bulundu. İBB ekiplerinin kar yağışına karşı hazırlıklı olduğunu ifade eden İmamoğlu, toplu taşımada yapılacak olan düzenlemeyi de duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/09/iecrop/imamoglu-akom_16_9_1646847680.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-kar-alarmi-imamoglundan-yeni-aciklama-7000236/"]