Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde bu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin Nazmi Kaplan adına alınan biletle otobüste yolculuk yaptığı belirlendi.

"KAN DAVASI OLABİLİR"
Yanında bavulu ve el çantası bulunan ölen kişinin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, yaşananları tedirginlikle izleyen yolcuları, yakındaki Manavgat otogarına gönderdi. Açılan ateşte mermilerden ikisi çevredeki ev ve iş yerine isabet etti.
Nazmi Kaplan'ın indiği otobüsün şoförü Zeki Bayındır, şunları söyledi: Şahsen tanımıyorum ama Kaplan ailesinden olduğunu biliyorum. 5-6 ay önce Bismil'de bir olay oldu. Bu aile alacak verecek meselesinden karşı taraftan bir kişiyi öldürdü. Kan davası olabilir. Büyük ihtimalle otobüsü Diyarbakır'dan buraya kadar takip ettiler. Çünkü iner inmez 10 saniye sonra silah sesi geldi. (DHA)
[old_news_related_template title="İzmir'de kan davası can aldı..." desc="İzmir'in Buca ilçesinde, aralarında kan davası olduğu iddia edilen kişi tarafından silahla vurulan şahıs, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/09/iecrop/aw563201_01_16_9_1646799192.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/izmirde-kan-davasi-can-aldi-6998478/"]