İstanbul 1. Çevre Yolu Fikirtepe mevkisinde Edirne istikametine seyir halinde olan ve sürücüsün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil bariyerlere çarptı.

Çapmanın etkisiyle, demir bariyer aracın kaportasını delerek, sürücünün bulunduğu kısma kadar girdi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine İtfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.



Ekipler yaptıkları kontrolde, kazada kullanılamaz hale gelen otomobilde kimsenin olmadığını, sürücünün olay yerinden kaçtığını belirledi. Ekipler, kazaya müdahale ederken, otomobilin sürücüsü olduğunu iddia eden bir kişi olay yerine gelerek, kazayı kendisinin yaptığını öne sürdü ve ambulansa bindi. Polis ekipleri, kaza yapan sürücüyü belirlemek için çalışma başlattı.



Kaza nedeniyle, otoyolda trafik yoğunluğu oluşurken, yan yol trafiğe kapatıldı. Çekici yardımıyla, kaza yapan aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. (AA-DHA)

[old_news_related_template title="Kaza yaptı, araçta sıkışan kız arkadaşını bırakıp kaçtı" desc="Kocaeli’de sürücüsünün kontrolden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücünün kız arkadaşı ise araçta sıkışmış halde kurtarılmayı bekledi. Genç kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/01/iecrop/kiz1_16_9_1641069201-325x160.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kaza-yapti-aracta-sikisan-kiz-arkadasini-birakip-kacti-6862971/"]