Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 32. kuruluş yıl dönümü programı ve Türkiye’nin Gücü Ödülleri törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli göçmenlerle ilgili olarak "Asla bu topraklardan kovmayız, kovmayacağız da... Kapımız açık onlara, ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz" demişti.

ÖZDAĞ: GEREKİRSE ZORLA YOLLAYACAĞIZ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Özdağ, "Sorun değil Erdoğan. Sizin yollamayacağınızı biliyoruz. Biz gerekirse zorla yollayacağız. Mesele Ensar olmak değil insanları muhacir etmemektir. Biz muhacirliğe son verip insanları vatanlarına kavuşturacağız. Türkiye’de ucuz işçi olarak kullanmak nasıl ensarlık anlayışı oluyor" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Erdoğan'ın konut planına ekonomistler ve siyasilerden tepki" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 'konut müjdesi'ne siyasetçiler peş peşe tepki gösterirken, ekonomistler yapılan uygulamanın hayat pahalılığı altında ezilen vatandaşa destek olmayacağını savundu. Siyasetçiler, konut fiyatlarındaki artış konusunda da uyardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/09/iecrop/konut-2_16_9_1652124313.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/erdoganin-konut-planina-ekonomist-ve-siyasilerden-tepki-7124688/"]