Yük taşımacılığı yapan Davut K., öğle saatlerinde Suruç ilçesi Aligör Caddesi üzerinde kamyonetiyle seyir halindeyken aniden yola çıkan sokak köpeğine çarptı. Araçtan inen sürücü, köpeğin ayaklarının motor kısmındaki pervaneye sıkıştığını gördü.

Kurtulmak için hareket eden köpeğin ayaklarının zarar görmemesi için bir eliyle kafasından tutan sürücü, diğer eliyle de vücudunu tutmaya çalıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Aracın motor kısmını açan itfaiye erleri, köpeğin ayaklarını sıkıştığı yerden çıkartmak için büyük çaba harcadı. İtfaiye personeline vatandaşlar da vardım etti. Acı içinde inleyen köpek, uzun uğraşlar sonunda kurtarıldı.

Ayakları sıkıştığı yerden çıkarılan köpek koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Ekiplerin takip ettiği köpek, belediye ekipleri tarafından yakalanarak tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü. (İHA)

[old_news_related_template title="Şişli'de otomobiliyle köpeğin üzerinden geçti" desc="İstanbul Şişli'de ters yönden giden sürücü, yolda duran köpeğin üzerinden geçti. Tekerin üzerinden geçtiği 'Yiğit' isimli köpek, yaralı olarak götürüldüğü veterinerde öldü. Köpeğin otomobilin altında kalma anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/24/iecrop/kopek_16_9_1648118518.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sislide-otomobiliyle-kopegin-uzerinden-gecti-7031219/"]