Olay, Samsun'un Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde sabah saat 05.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk annesi Derya B. şiddetli geçimsizlik yaşadığı 8 yıllık eşi Ali B.’den boşanmak için bir ay önce dava açıp babasının evine döndü.



Mahkeme Ali B. hakkında hem eşi hem de eşinin anne-babasının yanına bir ay süreyle yaklaşmama kararı verdi. Kararın bitmesine 2 gün kala damat Ali B., Samsun Meyve ve Sebze Hali’nde çalışan kayınpederi İbrahim B.’yi takip edip sokakta işe gitmek için arkadaşının aracını beklediği sırada pompalı tüfekle karşısına çıktı.



Damat, kayınpederine pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. Kanlar içinde kalarak yaralanan 3 çocuk babası İbrahim B., arkadaşını telefonla arayarak "Vuruldum yetiş" diyerek yardım istedi.
Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Sokak ortasında yaralı olarak bulunan İbrahim B., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Damat dehşeti! 2 ölü, 1 yaralı" desc="Elazığ’da kayınvalidesinin evine giden damat kurşun yağdırdı. Kayınvalide ve baldızın öldüğü olayda 1 çocuk ise ağır yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/04/iecrop/olay-yeri-dha_16_9_1649095459.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/damat-dehseti-2-olu-1-yarali-7054145/"]