Olay, Mudanya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rampa aşağı bıraktığı aracından inerek lastikleri kontrol etmek isteyen vatandaş, el frenini çekmeyi unutunca rampa aşağı giden aracını tutarak durdurdu. Bu anlar kameralara yansıdı.

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araç sahibinin aracından inerek lastikleri kontrol etmek istediği ve o sırada el frenini çekmeyi unutunca aracın rampa aşağı gittiği, aracı ise tutarak durdurma anları görüldü. (İHA)

[old_news_related_template title="Küçükçekmece'de el freni çekilmeyen kamyonet fırına daldı" desc="İstanbul Küçükçekmece'de bakkala girmek için kamyonetinden inen sürücü yol kenarına park ettiği aracın el frenini çekmeyi unuttu. Sürücü kamyonetten indikten sonra yokuş aşağı giden kamyonet fırına dalarken, yaşanan kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/28/iecrop/firin-1_16_9_1643392646.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kucukcekmecede-el-freni-cekilmeyen-kamyonet-firina-daldi-6917979/"]