Adana'da Güneri Mahallesi İpek Sokak'ta zeytin toplarken kızları Nazgül Akduman'ın kaybolduğunu fark eden ailesi, çocuklarını bulmak için araştırma başlattı.

Picture

Diğer kızlarının sokaktaki rögarı göstermesi üzerine aile, kızları Nazgül'ün buraya düştüğünü belirledi. Kızlarını kurtarmaya çalışan aile başarılı olamayınca durumu sağlık, itfaiye, polis ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bildirdi.

Bölgeye yönlendirilen ekipler, rögardaki suyu boşalttıktan sonra burada Nazgül Akduman'ın cansız bedenine ulaştı. Akduman'ın cenazesi incelemenin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Kozan'da dedesinin evinin bahçesindeki kapağı kırık foseptiğe düşerek hayatını kaybeden Naz Gül Akduman'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bahçedeki foseptiğin açık olan kapağı ise görevliler tarafından kapatıldı.

Olayla ilgili inceleme çok yönlü olarak sürüyor. (AA-DHA)

[old_news_related_template title="Koyunu kurtarmak isteyen çoban su kanalında kayboldu" desc="Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde su kanalına düşen koyunu kurtarmak isteyen çoban, akıntıya kapılarak kayboldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/25/iecrop/2-12_16_9_1658742387.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/koyunu-kurtarmak-isteyen-coban-su-kanalinda-kayboldu-7268780/"]