Alınan bilgiye göre, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında İzmir ve Bursa'da gözaltına alınan İ.Y. ile M.Y.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

OLAY

Gümrük görevlisi İ.Y. ile M.Y.D'nin bazı vatandaşlardan haksız kazanç elde ettiklerinin belirlenmesi üzerine 9 Ekim'de Kırklareli, İzmir ve Bursa'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Gümrük görevlisi İ.Y, rüşvet istediği kişiden 3 bin avro alırken suçüstü yakalanmış, Bursa'da bulunan diğer şüpheli M.Y.D. ise operasyon kapsamında evinde gözaltına alınmıştı. (AA)

[old_news_related_template title="Tekirdağ'da icra müdürü ile yediemin otopark işletmecisine 'rüşvet' ve 'şantaj' tutuklaması" desc="Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde İcra Müdürü Eda Ateş ile yediemin otoparkı ve kafeterya işletmecisi Emre Getmez, 'görevi kötüye kullanma', 'rüşvet' ve 'şantaj' suçlamasıyla tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/26/iecrop/sequence-01.00_00_00_00.still002_16_9_1664179839.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/tekirdagda-icra-muduru-ile-yediemin-otopark-isletmecisine-rusvet-ve-santaj-tutuklamasi-7383877/"]