Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisini aldı.

Operasyon için gerekli hazırlıkları tamamlayan ekipler, kent merkezi girişinde oluşturulan uygulama noktasında daha önceden kimlikleri belirlenen A.A. ve A.A.B. isimli şahısların bulunduğu yolcu otobüsünü durdurdu.

Otobüsün bagajında şahıslara ait valizlerde yapılan aramada salamura asma yaprağı bidonu içerisine 2 paket halinde gizlenmiş toplam 1 kilo 142 gram eroin ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Uyuşturucu üretmek için eve düzenek kurmuş" desc="Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, polisin operasyon düzenlediği evin içerisinde uyuşturucu yetiştirmek için özel odalar oluşturulduğu belirlendi. Evde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/02/iecrop/sapanca23_16_9_1648923065.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/uyusturucu-uretmek-icin-eve-duzenek-kurmus-7050435/"]