Tonya ilçesine bağlı Sayraç Mahallesinde dün akşam meydana gelen olayda, evlerinin alt katındaki garaja giren Yiğit Bayrak'ın üzerine, bakımı yapılmak için askıya alınan tarım aracı pat pat devrildi. Yiğit'ten bir süre haber alamayan ve aramaya başlayan Muhammet ve Elif çifti, oğullarını garajda aracın altında buldu.

Çiftin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptığı ağır yaralı Yiğit'i Tonya Devlet Hastanesine kaldırdı. Minik Yiğit, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Yiğit Bayrak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan aileden 1 çocuk öldü, annesi ve kardeşinin tedavisi sürüyor" desc="İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir restoranda yedikleri yemeğin ardından gurbetçi Mercankaya ailesinin üç ferdi, döndükleri Aydın'ın Didim ilçesindeki yazlık evlerinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Ece Melisa Mercankaya (6) dört gün sonra yaşamını yitirirken, kardeşi Ege (4) ve annesi Hasret Mercankaya'nın ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/19/iecrop/ece-melisa-5_16_9_1650386069.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yedikleri-yemekten-sonra-rahatsizlanan-aileden-1-cocuk-oldu-annesi-ve-kardesinin-tedavisi-suruyor-7084824/"]