
KAMPANYA 640 GÜNDE TAMAMLANDI
İnegöl ilçesi başta olmak üzere çığ gibi Türkiye'ye yayılan yardım kampanyasına binlerce kişi destek verdi. Hatice Baytekin ve Eda'nın gönüllü anneleri tarafından sosyal medya üzerinden 640 gün sürdürülen kampanya, 4 Ağustos akşamı gereken 1 milyon 800 bin doların toplanması ile sona erdi. Kampanyanın tamamlandığını öğrenen Eda'nın ailesi ve sevenleri ilçe merkezinde toplanarak kutlama yaptı. Araçlarla konvoy yapan grup daha sonra halay çekti. Kutlamalara Eda ve annesi Hatice Baytekin de katıldı.

'EDAM KOŞUP OYNAYACAK'
Eda, 17 Ağustosta İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na götürüldü. Türk Hava Yolları'na ait uçakla Dubai'ye giden küçük kızın tedavisinde 1 ay tamamlandı. Dün itibariyle Edayı sağlığına kavuşturacak olan 1 milyon 800 bin dolar değerindeki gen tedavisi ilacı uygulandı. İlacın uygulanmasının ardından Eda, fizik tedaviye başladı. Açıklama yapan Edanın annesi Hatice Baytekin, Tüm Türkiye ve yurt dışında büyük bir kampanya başlatmıştık. Kampanya başarıyla sonuçlandı. Şu an Dubaideyiz. Bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Tedavimiz güzel şekilde devam ediyor. Fizik tedavisi devam ediyor. Gen ilacı verildi. İnşallah başarı ile sonuçlanacak ve Edam koşup oynayacak dedi. (DHA)
[old_news_related_template title="SMA'lı Fatma'nın mucizesi için yüzde 4 kaldı" desc="SMA'lı Fatma için gerekli paranın yüzde 96'sı toplandı. Ailesi yüzde 4'lük kısım için geç olmadan herkesten yardım bekliyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/06/iecrop/332332_16_9_1662453487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/smali-fatmanin-mucizesi-icin-yuzde-4-kaldi/"]
[old_news_related_template title="SMA'lı 13 aylık Aybars bebek, 3 kez kalp krizi geçirdi" desc="Antalya'da, SMA hastası 15 aylık Aybars Karadağ, 9 cihaza bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Aybars'ın 3 kez kalp krizi geçirdiğini, 4'üncü krize kalbinin dayanamayacağını belirten Serap Karadağ (32), Evladım yaşasın, kilo almasın, diye aç bırakmak zorundayım. 15 aylık olmasına rağmen şu an diyet uyguluyoruz. 13 kilo ve 2 yaşın altında tedavi olması gerekiyor.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/02/iecrop/2-4_16_9_1662104266.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/smali-13-aylik-aybars-bebek-3-kez-kalp-krizi-gecirdi-7342478/"]