Olay, önceki gün gece sıralarında Adnan Menderes Caddesinde meydana geldi. Bir eğlence mekanının önünde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların ateşlendiği kavgada Ahmet Toykar, M.Ş., C.Y., N.C., B.G., İ.K. ve T.K. yaralandı.

Yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırılırken, Ahmet Toykar hastanede yaşamını yitirdi. Soruşturma başlatan polis, olayın yan yana bulunan iki eğlence mekanı sahiplerinin anlaşmazlığından kaynaklandığını ve çalışanlar arasında çatışmaya döndüğü belirledi. Olayla ilgili 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada 7 tabanca ve 2 tüfek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. 6 yaralının ise tedavilerinin ardından sorguya alınacağı belirtildi. Ahmet Toykar'ın ölümüne neden olan kurşunun kimin silahından çıktığı ise yapılacak inceleme sonucu belli olacak. (DHA)

[old_news_related_template title="20 yaşındaki genci alacak kavgasında öldürmüşler" desc="Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bıçaklanarak öldürülen İsmail Aslantürk (20) soruşturmasına ilişkin 4 şüpheli, gözaltına alındı. Şüpheliler sorgularında cep telefon borcu nedeniyle kavga ettiklerini, bu sırada çekilen bıçağın Aslantürk'ün bacağına isabet ettiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/18/2-8.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/20-yasindaki-genci-alacak-kavgasinda-oldurmusler-7529610/"]