Almanya’da düzenlenen 'Alman Dizileri Ödülleri' yarışmasında, Türk kökenli aktris Sıla Şahin (26) ekranların 'en seksisi' seçildi. Şahin, bu ödüle RTL kanalında yayınlanan 'İyi Günler, Kötü Günler' isimli dizide aldığı rolle hayranlarının oyları sonucunda layık bulundu. Ödüller, MyPromi.com isimli internet sitesinin 372 bin izleyiciyle yaptığı anketle belirlendi ve 26 Ekim’de yapılacak törenle sahiplerine kavuşacak.Playboy’a kapak olarak tepki toplayan Türk kızı Sıla Şahin, Alman otomobil devi Audi’nin etkinliğine katıldı. Tanıtıma beyaz taşlı bir kıyafet ve gri topuklu ayakkabılarıyla katılan 25 yaşındaki aktris, büyük ilgi gördü.
Alman televizyon kanalı RTL'de yayınlanan gençlik dizisi Gute Zeiten-Schlechte Zeiten'de (İyi zamanlar, kötü zamanlar) oynarken Alman Playboy dergisine çıplak pozlar veren 24 yaşındaki Sıla Şahin’e yönelik aşırı dinci grupların tehdit mesajları göndermesi, İtalya’da da büyük yankı buldu. Alman kanallarından sonra İtalyan kanalları da Müslüman kimliğe sahip Şahin’in pozlarının cesur olduğunu vurgularken, İtalya’daki tesettürlü kadınlara görüşlerini sormaya çalıştı.
Almanya'da yaşayan Türk kızı Sıla Şahin, Playboy dergisinin Almanya edisyonuna kapak olan ilk Türk oldu. Almanya'da Schlechte zeiten (İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar) adlı dizide başrol oynayan Şahin, "Ailen ve çevren bu fotoğraflara nasıl bakıyor?" şeklindeki soruya Şahin, "Ailem henüz bilmiyor. Ailemle birbirimizi seviyoruz. Belki bir süre benimle konuşmazlar ama amcalar, teyzeler ya da komşuların ne diyeceği, beni hiç ilgilendirmiyor" cevabını verdi.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Türk kızı Sıla Şahin, Almanya Playboy dergisine kapak oldu. Alman Bild gazetesinin, internet sitesinde yer alan haberde, Playboy´un son sayısına ilk kez bir Türk kızının kapak olduğu duyuruldu. "Playboy´da ilk kez yer alan Türk benim" başlıklı haberinde Bild, Alman özel televizyonu RTL´de oynayan Gute zeiten, schlechte zeiten (İiyi zamanlar, Kötü zamanlar), adlı dizinin başrol oyuncusu olan 25 yaşındaki Sıla Şahin´in, Playboy´da yer almasını cesaretli bir girişim olarak yorumladı.