Faruk Eczacıbaşı: Ne olursa olsun bu kupa Türkiye'de kalacak
Eczacıbaşı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Igor Gorgonzola maçının ardından yaptığı açıklamada "Ne olursa olsun bu kupa Türkiye'de kalacak. Yine Türk takımı şampiyon olacak. Bu bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 3-2 kaybettiği maçın rövanşında İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara'yı 3-0 mağlup ederek finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit'te kulüp başkanı Faruk Eczacıbaşı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'ndaki rövanş maçının ardından Eczacıbaşı Dynavit'te yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, büyük mutluluk yaşadı.
Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir maç oldu, hakikaten çok gururluyuz. İtalya'da heyecanlı bir maç olacak. İki Türk takımı arasında olacak. Umarım biz kazanırız. Tabii bunu diliyorum ama ne olursa olsun bu kupa Türkiye'de kalacak. Yine Türk takımı şampiyon olacak. Bu bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.
Eczacıbaşı, finalde hangi takımla mücadele etmek istediğinin sorulması üzerine, "Ona bir şey diyemem. İkisi de bizim çok saygı duyduğumuz, çok güçlü rakipler. Dünyanın en güçlü birkaç takımından ikisi. Artık hangisi olursa" ifadelerini kullandı.