Geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası maçları ile ara verilen Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasına bugün start veriliyor. 3 büyüklerden Galatasaray ise kendi evinde Torku Konyaspor'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma 6 Şubat Cumartesi saat 19.00'da başlayacak ve maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Müsabaka Türk Telekom Arena oynanırken Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray'da tüm hazırlıklar devam ederken uzun süredir sakat olan Lukas Podolski'nin bu maçta ilk 11'de oynaması beklenmiyor. Bu arada Mustafa Denizli'nin, UEFA Avrupa Lig'inde Galatasaray'ın rakibi olan Lazio'yu izlemek için Roma'ya gideceği bildirildi.

GALATASARAY


Semih ve Denayer sakatlıkları, Hakan da cezası nedeniyle yarınki Konya maçında oynayamayacak. Mustafa Denizli, Ryan Donk’u Chedjou’nun yanına çekecek.

Savunmada alarm verilen Galatasaray’da, yarın Türk Telekom Arena’da oynanacak olan zorlu Torku Konya maçında göbekte kimlerin forma giyeceği netlik kazandı. Ligdeki sarı kart cezası nedeniyle yarın takım arkadaşlarını yalnız bırakacak olan Hakan Balta’nın yanı sıra sakatlıkları bir süredir bulunan Semih Kaya ve Jason Denayer de Torku Konyaspor önünde oynayamayacaklar.

BİLAL KISA YA DA JOSE RODRIGUEZ


Savunmanın göbeğinde forma giyen 3 oyuncusundan yoksun kalan Mustafa Denizli, Aurelien Chedjou’nun yanında Ryan Donk’a görev verecek. Daha önce Kasımpaşa’da bu mevkide başarıyla forma giyen 29 yaşındaki Hollandalı oyuncu, yaşanan soruna ilaç olacak. Donk’tan boşalan orta alanda ise Selçuk İnan’a Bilal ya da Jose Rodriguez eşlik edecek.

KONYASPOR

Torku Konyaspor, cumartesi günü depasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman’ın gözetiminde çalışmalarını sürdüren Torku Konyasporlu futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’i 2 top çalışması yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olurken, anteranmanı diğer bölümünde futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştığı öğrenildi.

ÖĞRENCİLER ANTRENMANI İZLEDİ


Özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinden gelen çocuklar, önce antrenmanı izlediler, daha sonra da Aykut Kocaman ve yeşil beyazlı futbolcularla bir araya geldiler. Yeşil beyazlılar, yakından ilgilendikleri çocuklarla sohbet de ettiler.