Olay geçtiğimiz hafta Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesinde meydana gelmişti. 12 katlı apartmanın 11. katında dedesi ile birlikte yaşayan M.S (17), girdiği psikolojik bunalım sonucu balkona çıkarak, kendini boşluğa bırakmıştı. 10. kattaki binanın balkon korkuluklarına tutunan genç kız, bir süre sonra tekrar kendisini bırakarak, beton zemine çakılmıştı.
17 yaşındaki M.Ş. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İntihar anları bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedildi.
Gaziantep'te 17 yaşındaki kızın intiharı kamerada
Gaziantep'te 17 yaşındaki genç kız, 11. kattan kendini boşluğa bıraktı. Ancak 10. kattaki demir korkuluklara takılan M.S, bir süre burada tutunduktan sonra kendini yeniden boşluğa bıraktı. O anlar amatör kameralara yansıdı.