Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, bir yanda nargile içen insanlar bir yanda da kafenin ortasından geçen aslan yer almıştı.

Kafeye giden Orman ve Su İşleri Bakanlığı ekipleri, kafenin hayvanat bahçesi için izin aldığını belirlerken burada başka at, timsah ve papağanın da beslendiği ortaya çıkmıştı.

Haytap Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), kafeye dair yeni bir gelişme paylaştı.

haytap

HAYTAP, Twitter paylaşımında “Aslanlı cafenin izni an itibariyle iptal oldu. Talebimiz ve Orman Bakanlığı’nın özverili başvurusu sonucu İstanbul Valiliği, Beykoz – Polenezköy’deki aslanlı işletmenin kapatma yazısını bugün itibarıyla verdi” dedi.

[old_news_related_template title="Nargile kafe hayvanat bahçesi çıktı!" desc="Sosyal medyadan yayılan ve tepkilere neden olan görüntülerin Bakanlıkça ruhsatlı bir hayvan rehabilitasyon merkezine ait olduğu ortaya çıktı. Ancak aslanın gezme alanının rehabilitasyon merkezinin hemen yanında bulunan kafeye kadar uzanması tepkilere neden oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/aslanli-kafe_16_9_1530793403.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/nargile-kafe-hayvanat-bahcesi-cikti-2504688/"]