CHP'den, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'onursuz' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sert yanıt... TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şunları söyledi:
- Kalem onun (Erdoğan) elinde. Onun mürekkebinden çıktı bu Süleyman Soylu. O imzayı hâlâ atmadığı için bu memleketi utandırmaya devam ediyor. Süleyman Soylu, Recep Tayyip Erdoğan'ın pis işlerini yaptırdığı bir araçtır. Bunu bilin, bunu görelim.
- Tayyip Bey'in imzasıyla duruyor orada. Ben alamıyorum onu görevden, yetkiyi (gensoru) aldınız elimizden... İlk seçimlerde millet o yetkiyi bize verene kadar kalem Tayyip Bey'in elinde. Süleyman Soylu'nun bütün yaptığı rezillikler Tayyip Bey'in bilgisi dahilinde oluyor.
[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya 5 kuruşluk 'onursuz' davası" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisine sosyal medya üzerinden 'onursuz' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/09/iecrop/kilicdaroglu_16_9_1667983244.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-soyluya-5-kurusluk-onursuz-davasi-7469654/"]
CHP'li Özgür Özel: Süleyman Soylu, Erdoğan'ın pis işlerini yaptırdığı bir araçtır
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert sözler... Özel, "Süleyman Soylu, Recep Tayyip Erdoğan'ın pis işlerini yaptırdığı bir araçtır. Bunu bilin, bunu görelim" dedi.