
Survivor All Star'da sular durulmuyor. Survivor'da Turabi'nin yarışmalardan bir hafta boyunca men edilmesinden sonra dokunulmazlık yarışmasını kaybeden gönüllüler takımı ikiye bölünmüş durumda. Survivor'da konseyde adı en çok yazılarak SMS oylamasına giren Sahra'nın karşısına SMS oylamasında birinci olan Hasan kimi çıkardı? Survivor All Star'da bu hafta kim elendi?
SURVİVOR ALL STAR 6. HAFTA SMS OYLAMASI SIRALAMASI
9 Bozok
8 Taner
7 Nadya
6 Sahra
5 Hilmi
4 Özlem
3 Begüm
2 Turabi
1 Hasan
Survivor All Star 6. hafta SMS oylaması sıralamasında birinci olan Hasan "Takıma pek katkısı yok." dediği Taner'i, Sahra'nın karşısına çıkardı. Survivor All Star'da 6. hafta adaya veda eden isimi Acun açıkladı. Survivor'da bu hafta adaya veda eden, elenen isim Taner oldu. Survivor Taner bu hafta, Survivor All Star'dan elendi. Survivor All Star'da gönüllüler takımından Taner'in elenmesi ile ünlüler ve gönüllüler takımında 8'er yarışmacı kaldı ve takımlar sayı olarak denk oldular.
HASAN İLE TURABİ ARASINDA GERGİN ANLAR
Survivor All Star'da bu hafta elenecek ismi belirleyici bir aşama olan SMS oylaması sıralamasında birinci olan Hasan ile Turabi arasında gergin geçen konuşmalar ile Acun Ilıcalı araya girmek zorunda kaldı. Turabi, Hasan'ın kendisine yönelttiği eleştirilere dayanamayıp Acun'dan izin alıp konseyden ayrıldı ve 5 dakika sonra geri döndü. Konseyde konuşan iki tarafta birbirlerine karşı sert eleştiriler yöneltti. Survivor All Star'ın gönüllüler takımı, Hasan'ın ve Turabi'nin takımı olarak ikiye bölünmüş durumda.