Yaptığı işlerden çok, yarattığı sansasyonlarla gündeme gelen 22 yaşındaki şarkıcı Miley Cyrus, yine eleştiri oklarının hedefi oldu.



Parents Television Council (Ebeveyn Televizyon Konseyi), ödül gecesinden sonra bir açıklama yayınlayarak, cinselliği bariz şekilde kullandığı ve uyuşturucu kullanımını yücelttiği gerekçesiyle şarkıcıyı yerden yere vurdu.



Konseyin yayınladığı açıklamada "Miley Cyrus'un milyonlarca izleyici karşısında kendisini sergilemesine ve bunun ana akım medyada yayınlanmasına şaşırdık mı! Eğer yarın güneş batıdan doğarsa şaşıracağız" ifadeleri yer aldı.



Konsey üyeleri, Miley Cyrus'ın izleyicilere iyi vakit geçirtmek için yeteneğini kullanmasını beklediklerini fakat genç şarkıcının bunun yerine yine cinselliğini kullanmasının, genç kuşak izleyicilere de kötü örnek olduğunu belirtti.



Konseyin açıklamasında geceyi yayınlayan MTV kanalı için de, "Böylesine bir kanal genç seyirciye daha pozitif bir şekilde ilham verebilirdi" denildi.



Miley Cyrus, iki yıl önceki MTV töreninde de Robin Thicke ile birlikte yaptığı yine cinsel göndermelerle yüklü gösterisi yüzünden aylarca eleştirilerin hedefinde olmuştu.

Miley Cyrus ve Stella Maxwell dudak dudağa

Miley Cyrus ve Stella Maxwell dudak dudağa