Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanan Atromitos maçının ardından açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan ve 3-0 kazandıkları Atromitos maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira’nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

“Böyle maçlar hep zorlu geçmiştir. Bu akşam da zorlu bir maç oynadık. Amacımız turu geçmekti ve kalitemizi ortaya koyarak turu geçtik. Oyun olarak üst seviyeye çıktık. Ben de tarzımı değiştirdim ve takım elbise giydim. Takım elbise kalitesinde bir maç oynadık. Rahat bir maç oldu. 6-7-8 gol atabilirdik.”

“Ofansif anlamda takımdan çok memnunum”

“Ofansif anlamda takımdam çok memnunum. Çok fazla pozisyona girdik. Ofansif olarak yüksekte olduğumuzu gördük. Bu akşamki zemin son maçta Rize’deki zeminden de farklıydı. Bu akşam teknik kapasitemizi sahaya koyduk. Taktiksel anlamda da daha iyi olduk. Topu akptırdığımızda da iyi pozsiyon aldık. Atromitos tehlikeli bir takım, kontraatakları olan bir takım ama pozisyon alarak onları tehlikesiz hale getirdik. Maçı izleyenler kolay bir maç olduğunu görmüştür ama bunu yapan bizim oyunumuzdu. Güzel oyunumuzla zor olan maçı kolaylaştırdık.”

“Fernandao devam etmek istedi”

“Fernandao’nun bir sakatlığı vardı, ben de değiştirmek istedim ancak yanıma gelerek durumunun iyi olduğunu ve devam etmek istediğini söyledi. Takım olgusuna sahip oluyoruz her geçen gün. Tüm oyuncularımız bu takımın bir parçası olduklarını hissettiklerini gösterdi. Zaten kupalar böyle kazanılır. Hepsinden çok mutluyum.”

“Hiç böylesini görmedim”

“Aynı zamanda bu akşam harika bir atmosfer yaratan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatımda hiç böyle bir atmosfer görmedim ve böyle bir taraftara sahip olmadım. Burada olmaktan ve böyle taraftara sahip olmaktan ötürü çok mutluyum.”